Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤ' ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΜΑΡΤΕ ΚΟΡΜΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Ημέρα γενεθλίων !
Γιορτάζει ο άντρας της και του έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ έκπληξη . Όλοι οι δικοί του άνθρωποι τον περιμένουν μαζί με τα κεράκια της τούρτας του για να του ευχηθούν. Ομως, κι ο ίδιος έχει ετοιμάσει μία έκπληξη στη γυναίκα του! Την εγκαταλείπει, και μάλιστα, τηλεφωνικώς, μπροστά στα μάτια όλων των καλεσμένων!
Από κει και μετά, όλα αλλάζουν για την Κάτια!
Κάποιος της έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια.
Η πεθερά της και ακόμη και τα ίδια της τα παιδιά, είναι εναντίον της. Δουλειά δεν έχει και οι λογαριασμοί συσσωρεύονται ο ένας πάνω στον άλλον.
Αποφασίζει, λοιπόν, να πάρει τη ζωή στα χέρια της και κατόπιν ώριμης σκέψης, ξεκινά να εργάζεται σε μία απ αυτές τις λεγόμενες ροζ γραμμές!
Τι γίνεται, όμως, όταν ο άντρας της αποφασίζει να επιστρέψει;
Ένα βιβλίο που τα περιέχει όλα!
Χιούμορ, συγκίνηση, θλίψη, χαρά! Η Κάτια βιώνει καταστάσεις τόσο συνηθισμένες αλλά πρέπει να μάθει. Πρέπει να σταθεί όρθια. Αντιλαμβάνεται πόσο γρήγορα κι απότομα αλλάζουν πράγματα που τα θεωρούσε δεδομένα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μεσα σε μία στιγμή.
Καλείται να βρει τον τρόπο να επιβιώσει, όπως κι άλλες γυναίκες στη θέση της. Και δεν επιβιώνουν απλώς, στο τέλος βγαίνουν νικήτριες. Γιατί η νίκη, μπροστά σ όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται ύστερα από ένα τέτοιο γεγονός, είναι ο τελικός προορισμός.
Ένα απολαυστικό βιβλίο με χιουμοριστική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων αρκετών γυναικών πάνω στον πλανήτη. Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου και πραγματικά η συγγραφέας το απογείωσε!
Γυναίκες! Όντα θαυμαστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου