Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ Η ΠΤΩΣΗ ΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Η Άννα Σπανογιώργου, στο πρώτο της βιβλίο, μας άφησε να κολυμπήσουμε στη θάλασσα κατευθείαν στα βαθιά και χωρίς βοήθεια. Μέσα από μια παραμυθένια ιστορία γεμάτη πανέμορφα κάστρα, πριγκίπισσες και βασιλιάδες μας μεταφέρει στον κόσμο των ηρώων της.
Η Κάτια, μια νεαρή γυναίκα, μέσα από τον κόσμο του φανταστικού, ερωτεύεται τον Άρη και τον ακολουθεί στο Μπλακ, το σπίτι όπου κατοικεί αλλά και παράλληλα είναι ένα όμορφο μέρος για διασκέδαση.
Αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τους φίλους της από τους εχθρούς της και ότι το κακό με το καλό βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη! Ίσως, είναι η πρώτη φορά στη ζωής της που της συμβαίνουν παράξενες καταστάσεις και τα περίεργα όνειρά της είναι αυτά που της αποκαλύπτουν το ρόλο της σε μια ιδιαίτερη κατάσταση, όπου όλοι δεν φανερώνουν τίποτα!
Πρόκειται για μια μυθιστορία γεμάτη έρωτα κι αγάπη, προδοσία, μίσος και φιλίες που δοκιμάζονται με βαριές συνέπειες! Το καλό με το κακό εξακολουθούν να βρίσκονται σε έναν διαρκή πόλεμο, μόνο που μερικές φορές αντιστρέφουν τους όρους τους! Η μήπως όχι;
Ολα και όλοι μπερδεύονται μεταξύ τους, η ανησυχία και η αμφισβήτηση κατοικούν μόνιμα μέσα στην ηρωίδα μας και η συγγραφέας με έναν γλυκό και παράλληλα φανταστικό τρόπο μας παρασέρνει σε μια δίνη που δεν είναι εύκολο να βγεις από μέσα της!
Η φιλία και η αγάπη πρωτοστατούν και είμαι περίεργη για το ποιος θα είναι ο νικητής!
Είναι ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε κάνει κομμάτι του και σε καλεί να συμμετέχεις διαλέγοντας στρατόπεδο. Γιατί οι μάχες είναι πολλές και ασταμάτητες. Οι πληγές και οι θάνατοι συνεχείς μη μπορώντας να καταλάβεις ποιος είναι αυτός τελικά που θα ηγηθεί και ποιοι είναι αυτοί που λειτουργούν ενάντια στη θέση τους.
Περιμένω με αγωνία το δεύτερο μέρος της τριλογίας και αναρωτιέμαι αν θα νικήσει τελικά το καλό, γιατί μπορεί στα βιβλία να βασιλεύει αλλά στην πραγματική μας ζωή δεν είναι ευδιάκριτη η νίκη του, κάτι που και η συγγραφέας με ρεαλισμό αποδίδει την αλήθεια στο βιβλίο της!
Περιμένω το δεύτερο μέρος για να καταγράψω τη συνέχεια της Κάτιας, με περιέργεια και αγωνία για τη συμμετοχή της.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις του φανταστικού και για να είμαι εντελώς ειλικρινής, ίσως είναι ένα από τα λίγα βιβλία αυτού του είδους που απευθύνεται σε όλους μας καλώντας μας να διακρίνουμε κι εμείς στην πραγματική μας ζωή τον αληθινό μας φίλο!


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου